O Nama

Studio Baukova Soba


 

Snimanja – studijska, terenska, realizacija koncerata, zvuk na filmu…

Studio Baukova Soba, kao ideja, nastala je davnih osamdesetih godina, ali zbog nedostatka iskustva, kao i tadašnjih cena profesionalne opreme, sama realizacija ideje dogodila se tek 1995 godine.

Presudni trenutak za nastanak studija bio je potreba da se snimaju džinglovi, špice i radio drame za emisiju „porodični jutarnji vikend magazin samo četvrtkom“, koja je tokom devedesetih godina emitovana na radiju B92 i čiji je autor i voditelj Igor Brakus.

U početku sporadično, a zatim sve češće, studio prevazilazi okvire potreba emisije.

Osim radio drama, u studiju se rade audio reklame, zvučne kulise za pozorišne predstave, snimanje muzike, ozvučavanje filmova i mnoge druge aktivnosti.

Saradnja sa kreativnim ljudima (Aleksandar Vasiljević, Hana Gadomski, Miloš Tomić, Snežana Skoko, Dragana Marković, Dubravka Petrović, Miloš Kukurić, Aleksandar Gubaš, Dušan Petrović, Saša Marković – Mikrob, Milan Delčić, Dušan Varda i mnogi drugi) donosi razvoj i napredak, te su 2008. godine, zbog obima posla, stvoreni uslovi da se studio registruje u Agenciji za privredne registre i najzad zaživi pod imenom Studio Baukova Soba.

Aktivnosti, kao i mogućnosti za rad su veće, kao i kvalitet finalnog proizvoda. Profesionalna oprema, znanje i višedecenijsko iskustvo, garancija su kvaliteta u Studiju Baukova Soba